Pastís de fruits vermells sense sucres afegits! Una recepta plena de vida i de colors per gaudir de la fruita en estat pur! Trobeu una millor manera de celebrar la vida?
Ingredients pel pa de pessic: els normals per un pa de pessic però sense afegir el sucre
Ingredients per la cobertura:
Una llauna de llet de coco
300 g Anacards remullats
Una cullerada de cacau pur en pols
4 Dàtils
Fruits vermells
Procediment:
Preparem el pa de pessic i el deixem refredar
Triturem els dàtils per fer-ne pasta
Triturem els anacards remullats fins a obtenir una pasta
Agafem dos bols, en un hi posem la meitat dels anacards, dels dàtils i de la llauna de llet de coco i ho integrem bé.
A l'altre bol hi afegim l'altra meitat dels ingredients i el cacau pur en pols i també ho integrem bé.
Obrim el pa de pessic per la meitat, hi posem la cobertura de xocolata.
Decorem per fora amb la resta de cobertura de xocolata i per damunt amb la cobertura sense xocolata.
Decorem amb els fruits vermells.
Gaudiu-lo!
Añadir comentario
Comentarios