Pastís de fruits vermells

Pastís de fruits vermells sense sucres afegits! Una recepta plena de vida i de colors per gaudir de la fruita en estat pur! Trobeu una millor manera de celebrar la vida?

 

Ingredients pel pa de pessic: els normals per un pa de pessic però sense afegir el sucre

 

Ingredients per la cobertura:

Una llauna de llet de coco

300 g Anacards remullats

Una cullerada de cacau pur en pols

4 Dàtils

Fruits vermells 

 

Procediment:

Preparem el pa de pessic i el deixem refredar 

Triturem els dàtils per fer-ne pasta

Triturem els anacards remullats fins a obtenir una pasta

Agafem dos bols, en un hi posem la meitat dels anacards, dels dàtils i de la llauna de llet de coco i ho integrem bé.

A l'altre bol hi afegim l'altra meitat dels ingredients i el cacau pur en pols i també ho integrem bé.

Obrim el pa de pessic per la meitat, hi posem la cobertura de xocolata.

Decorem per fora amb la resta de cobertura de xocolata i per damunt amb la cobertura sense xocolata.

Decorem amb els fruits vermells.

Gaudiu-lo!

Añadir comentario

Comentarios

Todavía no hay comentarios

Crea tu propia página web con Webador