Avui us Porto un postre sense sucre refinat i molt de color!
Ingredients:
100 g de farina integral
100 g de farina d'ametlla
6 ous
100 g d'oli d'oliva
50 g de pasta de dàtil
2 o 3 cullerades soperes de cacau pur en pols (en funció de la intensitat que vulguem)
10 g d'impulsor
Precalentem el forn a 180 °C
Barregem els elements secs: farina, ametlla i impulsor
Batem bé els ous fins que facin espuma, i hi posem l'oli, la pasta de dàtil i el cacau. Quan està ben integrat i afegim els ingredients secs i els integrem bé.
Ho posem en un motlle prèviament pintat d'oli o amb paper de forn, ho posem dins el forn on ho cuinarem durant 30 - 40 minuts O fins que ho punxem i surti net.
Una vegada fred ho podem decorar amb la fruita que més ens agradi, a nosaltres: Maduixes!!
Que el gaudiu!!
Añadir comentario
Comentarios