Pastís de xocolata amb maduixes

Avui us Porto un postre sense sucre refinat i molt de color!

 

Ingredients:

100 g de farina integral 

100 g de farina d'ametlla 

6 ous

100 g d'oli d'oliva 

50 g de pasta de dàtil

2 o 3 cullerades soperes de cacau pur en pols (en funció de la intensitat que vulguem)

10 g d'impulsor

 

Precalentem el forn a 180 °C

Barregem els elements secs: farina, ametlla i impulsor

Batem bé els ous fins que facin espuma, i hi posem l'oli, la pasta de dàtil i el cacau. Quan està ben integrat i afegim els ingredients secs i els integrem bé.

Ho posem en un motlle prèviament pintat d'oli o amb paper de forn, ho posem dins el forn on ho cuinarem durant 30 - 40 minuts O fins que ho punxem i surti net.

Una vegada fred ho podem decorar amb la fruita que més ens agradi, a nosaltres: Maduixes!!

Que el gaudiu!!

Añadir comentario

Comentarios

Todavía no hay comentarios

Crea tu propia página web con Webador